Hvor er sommerleir og hvordan kommer jeg meg dit?

Vi prøver å samle alt du kanskje lurer på om hvor sommerleir er og hvordan du kan komme deg dit på denne siden. Spør om du lurer på noe!

HOVE LEIRSENTER

Hove leirsenter egner seg godt for store sommerleirer. 

 

Hove leirsenter disponerer 24 bygg med til sammen 461 senger og teltområder med plass til flere tusen. I tillegg kan det suppleres med hytter ved Hove camping. Det gjør at vi samlet har en kapasitet opp mot 5000 deltagere i hus og telt.

Stor kapasitet, fleksible løsninger og et variert aktivitetstilbud gjør Unge Høyres sommerleir til sommerens beste minne!
 

Les mer om Hove leirsenter her

 

ADRESSE

HOVE LEIRSENTER
HOVEVEIEN 100

4818 FÆRVIK

Hvordan kommer jeg meg på sommerleir?
spør du.

Det er superenkelt og vi hjelper deg gjerne, svarer vi. 

Din fylkesforening hjelper deg til sommerleir!

Det er fylket som har hovedansvaret for at du kommer deg til Unge Høyres politiske festival. De aller fleste har muligheten til å ta buss og da vil dette bli satt opp for deg. Det hender også at flere fylkesforeninger setter opp buss sammen.

Jeg bor så langt unna at jeg må ta fly
Null stress. Dette skal faktisk din fylkesforening fikse og kjøpe for deg. Dersom du ikke har hørt noe om avgangstider eller lignende kan det være lurt å kontakte din fylkesforening. 

Jeg er mer fan av tog, gitt. 

Hvis du tar tog til Arendal er det kjekt om du sier i fra til oss slik at vi kan sørge for at dere blir hentet på togstasjonen og/eller er behjelpelig med å finne enklest mulig transport opp til Hove leirsenter. 

 

Kjører du selv?

På Hove er det godt med parkeringsplass og det er mulig å kjøre til Hove og parkere der gratis under hele sommerleir. Dersom du ønsker å få refundert reiseutgifter må dette avtales i forkant med din fylkesleder. 

...men jeg vet ikke hvem fylkeslederen min er
Det er ikke noe problem. Det hender nemlig at vi også glemmer det til tider. En oversikt over hvem du skal kontakte finner du under fanen "Fylkesledere og landsstyret" på nettsiden vår eller du kan kontakte oss på e-post - info@ungehoyre.no 

Unge Høyres sommerleir
© 2019 av Unge Høyres Landsforbund. 

Kontakt oss:
Telefon: +47 22 82 90 90
E-post: info@ungehoyre.no

Sikkerhet og personvern
 

  • Facebook - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Hvit YouTube Ikon
  • Instagram - Hvit Circle