Hvordan kommer jeg meg dit?

Det er fylkesforeningene som organiserer reisen din! Alt du trenger å gjøre er å melde deg på, lene deg tilbake og telle ned dagene til sommer, chill og sørlandsidyll.  Hvis du har spørsmål vedrørende reisen så kan du ta kontakt med fylkeslederen din.
En oversikt over fylkesledere finner du her:


Hvis du av en eller annen grunn reiser direkte til Hove, så begynner programmet kl 15.00 torsdag den 1. august, og innsjekk er fra 13.00.

 

Hva trenger jeg å ha med meg?

Vi har laget en superenkel og grei pakkeliste!
Her finner du pakkelisten vi har laget til deg!


Hvilken skoleringsgruppe skal jeg være på?

Etter at du har meldt deg på vil vi sende deg informasjon om skoleringsopplegget. Skoleringene er nivådelt, og du kan velge nivå selv. Hvis du ikke velger nivå selv plasserer vi deg i en skoleringsgruppe med ledig plass. Du vil få tilsendt en mail om skoleringsopplegget når det er klart.
 

Hvor finner jeg programmet?

Programmet for sommerleiren kan du finne her:

Her er årets sommerleir-program!


Koster det penger?

Å delta på sommerleir koster 700 kr. Det dekker alt av transport, kost og losji, så du trenger ikke å ha med deg noe ekstra hvis du ikke vil!
 

Unge Høyre-butikken

I tillegg til frokost, lunsj og middag kommer vi til å selge vafler, pizza og annen snacks du kan spise i løpet av dagen. Dette får du kjøpt i Unge Høyre-butikken, og vi anbefaler at du benytter deg av Vipps eller bankkort for betaling. Vi selger popcorn, slush, godteri, brus og mye mer!
 

I tillegg til mat og snacks kan du kjøpe masse kult Unge Høyre-stæsj og en egen sommerleir-kaffekopp! Hvis du kjøper kaffekoppen får du gratis påfyll av kaffe under hele sommerleiren!
 


Sikkerhet

I år som i fjor har vi et sikkerhetsopplegg som gjør at alle deltakerne er i trygge hender. Vi har egne vakter, og politiet patruljerer området regelmessig. De innleide vaktene er kontinuerlig på området, og sjekker all bagasje ved innsjekk. Området er avstengt for andre som ikke deltar på sommerleir.Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss.

Vi er tilgjengelig på telefon 22 82 90 90 eller e-post: info@ungehoyre.no

PS: Hashtag for sommerleiren på sosiale medier er: #uhsommer. Legg ut masse bilder på Instagram, Facebook, Twitter og andre sosiale medier. 

Praktisk info om Unge Høyres sommerleir

Unge Høyres sommerleir arrangeres på Hove Leirsenter utenfor Arendal. Det blir Norges beste skolering, sosialt og masse tid til å være med nye venner fra hele landet!

Unge Høyres sommerleir
© 2019 av Unge Høyres Landsforbund. 

Kontakt oss:
Telefon: +47 22 82 90 90
E-post: info@ungehoyre.no

Sikkerhet og personvern
 

  • Facebook - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Hvit YouTube Ikon
  • Instagram - Hvit Circle