Søk

Nytt skoleringsopplegg på sommerleir

Unge Høyre tilbyr det beste skoleringstilbudet, enten om du er ny eller om du har vært med i Unge Høyre i mange år. Vi gir deg den perfekte oppladningen til valgkampen slik at du skal være best mulig rustet til å farge Norge blått ved det kommende valget 😊


I år har vi endret skoleringsoppleggene og vi har laget nye, spennende skoleringer. Dette gjør vi for at du som deltaker skal ha et mye større mangfold i hvilket skoleringsopplegg du kan velge. I år gjør vi det mulig for deg å velge skolering etter hva du selv har lyst til å gjøre på sommerleir – vil du ha mer fritid eller kanskje vil du ha ekstra utfordringer og enda mer skolering? Da kan du velge akkurat det skoleringsopplegget som passer deg og dine behov!

Unge Høyres superdebattanter I år er det igjen klart for skoledebatter i hele landet, og Unge Høyre skal ha de beste debattantene! På sommerleir begynner arbeidet med å gjøre våre debattanter klare til å vinne de store fightene. Vil du bli en superdebattant og vinne skoledebatter eller diskusjoner med kjæresten og familien? Da bør du melde deg på debattskolering! Dersom du skal delta på debattcamp etter sommerleiren må du velge debatt som skoleringsopplegg.

Forklaring på nivåene: Nivå 1: Passer for deg som er ganske ny i Unge Høyre og som trenger en grunnleggende innføring i enten politikk eller debatt. Dette skoleringsopplegget har mer fritid. Nivå 2: Passer for deg som har vært på noen skoleringer og har grunnleggende forståelse om Unge Høyres politikk. Du bør ha vært på en debattskolering før. Dette skoleringsopplegget har noe mer fritid. Nivå 3: Passer for deg som er erfaren i Unge Høyre. Det vil være noe mer skolering her enn på de andre gruppene. Nivå 4: Passer for deg som har vært i debatt før og skal ta skoledebatter i 2019. Her vil det være mer skolering enn på de andre gruppene.


Unge Høyres politikkekspert, kampanjespesialist og kommunikasjon Vil du være den som kan det meste om alt? Vil du kunne mye om politikk, ideologi, planlegging av kampanjer og bli en av de beste i Unge Høyre innen politisk kommunikasjon? Da er skoleringen i politikk, kampanje og kommunikasjon noe for deg. Her vil du få en grundig gjennomgang av Høyres og Unge Høyres politikk, lære om viktige kampanjeverktøy og utvikle deg innen politikk, kampanje og kommunikasjon.

Forklaring på nivåene: Nivå 1: Passer for deg som er ganske ny i Unge Høyre og som trenger en grunnleggende innføring i enten politikk, kampanje, ideologi og kommunikasjon. Dette skoleringsopplegget har mer fritid. Nivå 2: Passer for deg som har vært på noen skoleringer og har grunnleggende forståelse om Unge Høyres politikk og ideologi. Det er en fordel om du har deltatt i kampanjer tidligere, men ikke et krav. Dette skoleringsopplegget har litt mindre fritid enn nivå 1. Nivå 3: Passer for deg som har god kunnskap om Unge Høyres ideologi og politikk. Her vil det være mer skolering enn på de andre gruppene.

Unge Høyres mester innen politisk kommunikasjon Lurer du på hvordan politisk kommunikasjon kan flytte fjell? Hvordan du kan forstå og endre politiske overbevisninger? Dette er en intensivskolering innen sosiale medier, politisk kommunikasjon og retorikk og kampanje. Skoleringen i politisk kommunikasjon har begrensede plasser og vil foregå på et videregående nivå. Her kreves det at du har inngående kunnskap om Unge Høyres retorikk, politikk og kommunikasjon. Her vil det være mer skolering enn på de andre gruppene.

Høyres Studenter Høyres Studenter har eget skoleringsopplegg skreddersydd for de mellom 18 og 30 år, hvor alle medlemmene av Høyres Studenter og eldre Unge Høyre-medlemmer har muligheten til å delta. Gjennom politisk rollespill blir deltakerne utfordret innen ledelse, tale- og debatt, forhandling, mediearbeid og mange ulike politiske fagfelt. Skoleringen er gjennomført to år på rad med ganske stor suksess. De har blant annet simulert Stortingets behandling av en stortingsmelding, hvor det ble intriger, lobbyisme og heftige politiske kamper. I 2018 var skoleringen om å være politiker i Europaparlamentet.  


Om du vil ha mer kunnskap om hvordan politisk arbeid fungerer i praksis, utvikle deg både skriftlig og muntlig, samtidig som du lever sommeridyllen på Sørlandet burde du delta på Høyres Studenters skolering på sommerleir.

Les mer om det faglige opplegget her


#fagligopplegg #skolering

Unge Høyres sommerleir
© 2019 av Unge Høyres Landsforbund. 

Kontakt oss:
Telefon: +47 22 82 90 90
E-post: info@ungehoyre.no

Sikkerhet og personvern
 

  • Facebook - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Hvit YouTube Ikon
  • Instagram - Hvit Circle