Sommer, 
 chill og 
 sørlandsidyll 

Sommerleir er stedet vi kombinerer det beste av to verdener, nemlig politisk bootcamp og morsomme sosiale aktiviteter. Det er viktig at alle har god tid til å bli kjent med hverandre utenfor skoleringsteltene, og vi har derfor lagt opp til et superspennende og chill, sosialt program.

 

 

 

 

 


Det sosiale opplegget på sommerleir handler i korte trekk om:

FOTBALL OG VOLLEYBALL

SPILL-
TURNERINGER

BÅLKOS OG NATTKINO

LIVE-UNDERHOLDNING

Spill og turneringer

Rykker det i dansefoten når du hører en velkjent jam? Er du en av dem som bare må synge med hvis du kan teksten, eller kanskje til og med når du ikke kan teksten? Vi legger opp til skikkelig karaoke-nostalgi og setter opp en egen SingStar-turnering! Perfekt for deg som elsker å synge uansett om du treffer toner eller ei.

 

Hvis ikke sang for full hals slår helt an så kan vi garantere deg at dette gjør det. Vi kjører på med enda mer nostalgi og setter opp en egen Super Smash Bros-turnering! Uansett om du har brukt timevis foran PC-skjermen på gaming eller knapt rørt en spillkonsoll så er dette et spill alle kan være med på. Alle har en liten gamer i seg når Super Mario kan knuse Donkey Kong.

 

Og som om ikke det var nok så setter vi opp en egen Fifa-turnering for alle fotballnerdene. Du trenger ikke være god i fotball for å knuse Liverpool eller score mellom beina på Ederson. Denne turneringen er perfekt for alle som elsker fotball uansett ferdigheter på banen.

 

Vi skal selvfølgelig ha skikkelig fotballturnering også. Hvert år kjemper fylkene mot hverandre for å stikke av med pokalen. I fjor var det Hordaland som stakk av med seieren, men i år stiller også sentralstyret og sekretariatet med eget lag. Med andre ord: the pressure is on. Vær med å kjempe for ditt fylkes ære: om det er gjennom å rope heiarop fra sidelinjen eller å heade inn den perfekte scoringen! Tidligere erfaring fra fotball er ikke et krav. Har du to bein å stå på og puls kan du spille, eller stå på sidelinjen og heie! 

 

Det er ikke alle som er like glad i fotball, og det har vi stor forståelse for. Derfor kjører vi også en egen sandvolleyball-turnering for alle dem som er glade i ball, men som heller liker å bruke hendene i stedet for beina. Her er det heller ingen krav til tidligere erfaring!

 

Synes du hele turneringsopplegget høres slitsomt ut og klarer deg med litt mindre adrenalin? Eller kanskje du er en av de som kjenner adrenalinet pumpe av å briljere med Twister-ferdighetene dine? Vi har masse forskjellige brettspill og noe for enhver smak.

 


Chille og koselige aktiviteter

Vi legger tilrette for rolige kvelder med både bålkos med marshmallow-grilling og nattkino. Cuddle up med de nye vennene dine og varm deg rundt bålet, eller gå i kiosken, hent deg popcorn og benk deg foran skjermen og kos deg med filmkveld.

 

Er du en morgenfugl og liker å starte dagen på en fresh måte? Amalie Gunnufsen i sentralstyret har lovet morgenbad hver dag kl. 08.00. Trenger du kaffe før du kan gjøre andre ting på morgenen? Fortvil ikke. Amalie koker kaffe og tar med ned til brygga så du kan våkne opp med både koffein og et forfriskende bad!

 

Du har sikkert hørt det før: Unge Høyres sommerleir er stedet hvor du får venner for livet og hvor du kan møte drømmedama eller drømmemannen, og det vil vi selvfølgelig legge ekstra tilrette for! Derfor arrangerer vi speedating! Dette er perfekt for deg som kanskje er lei av singellivet, eller som reiser på sommerleir for første gang og vil hilse på flest mulig folk på kortest mulig tid!

 


Quiz-rebus og talentshow

Sist men ikke minst: det blir ingen sommerleir uten at allmennkunnskapene dine blir satt på prøve og du får vise frem bezzerwisser-kunnskapene dine! Tidligere år har vi hatt Kahoot-quiz, men i år kommer vi til å gjøre quiz-opplegget ganske så annerledes. Vi kombinerer quiz og rebus og lager en egen quiz-rebus! Temaene på de ulike postene vil variere, så om du er skikkelig god på å pugge årstall eller mest flink til å treffe blink med dartpiler så kan vi garantere at alle har noe å bidra med! De fem beste lagene vil som tidligere år konkurrere i grab the mic’ på scenen slik at vi står igjen med ett vinnerquiz-lag.

Hvert år arrangerer vi vårt helt egne talentshow. Glad i å synge, danse, rappe, spille blokkfløyte, fremføre sketsj eller bare stå på scenen å fortelle vitser? Det er åpen påmelding på sommerleir! Så meld deg på og vis frem dine skjulte talenter! 

Unge Høyres sommerleir
© 2019 av Unge Høyres Landsforbund. 

Kontakt oss:
Telefon: +47 22 82 90 90
E-post: info@ungehoyre.no

Sikkerhet og personvern
 

  • Facebook - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Hvit YouTube Ikon
  • Instagram - Hvit Circle